Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Bedrijfsdassen - Wiebo International BV

Bedrijfsdassen

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Wilt u unieke bedrijfsdassen met uw eigen logo ontwerpen voor uw medewerkers? WIEBO International is u graag van dienst. Sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van customized stropdassen. Zowel sportclubs, horecagelegenheden, retailbedrijven als verenigingen maken deel uit ons klantenbestand. Mogen wij u binnenkort van maatwerk voorzien? Laat ons uw wensen weten en ontvang een prachtig eindresultaat.

Bedrijfsdassen met logo, veiligheidsclip of contactgegevens?

Hoe moeten uw bedrijfsdassen eruit komen te zien? Wilt u de stropdas voorzien van een logo op de traditionele plek in de punt of op borsthoogte? Of bent u op zoek naar een wat subtielere oplossing zoals een logo in de backlipping van de stropdas? Enkel de kleuren van de huisstijl in de stropdas verwerken? Ook dat is mogelijk! Hebben wij uw wensen besproken? Dan maken we een sample zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Zo weten we zeker dat het maatwerk aan al uw wensen voldoet.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u bedrijfsdassen op maat laten maken? U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het online contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via +31 073 656 91 53. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Vught. De koffie staat klaar.


Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht