Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Damesshawl met logo - Wiebo International BV

Damesshawl met logo

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Kleed uw vrouwelijke werknemers af met een damesshawl met logo. Dan kiest u gegarandeerd voor een stijlvol en gedetailleerd kledingstuk dat uw outfit afmaakt. WIEBO International maakt samen met u de damesshawl met logo die u voor uw bedrijf, vereniging of club nodig heeft. Wilt u op een unieke manier opvallen? Lees dan snel wat voor u de mogelijkheden zijn.

Wij gaan met uw damesshawl met logo aan de slag

Als u kiest voor een damesshawl met logo gaat u voor een kledingstuk waarmee u laat zien waar uw bedrijf voor staat. Doordat de shawls gemaakt zijn van 100% polyester of 100% zijde, kiest u zelf welke verfijnde kwaliteit u uw werknemers wilt aanbieden. In welke maat dan ook. Geef ons door wat uw wensen zijn wat betreft de damesshawl met logo, en wij gaat voor u aan de slag. Vervolgens maakt ons eigen ontwerpteam een conceptversie, die wij pas na goedkeurig van u daadwerkelijk gaan maken. Zo houdt u tijdens de productie op ieder moment de touwtjes in handen.

Vraag een offerte aan als u unieke kleding wenst

Opvallen doet u zeker dankzij een damesshawl met logo. Maar wist u dat wij daarnaast ook stropdassen en lederen riemen met een logo maken? Zo valt u precies op die manier op, hoe u dat in gedachten heeft. Heeft u ideeën die u wilt realiseren of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6569153. Vraag vandaag nog een offerte aan via de mail en val op met een logo op uw kleding.


Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht