Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Das ontwerpen - Wiebo International BV

Das ontwerpen

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Een das laten ontwerpen en maken: das een goed idee! Van clubs tot aan verenigingen en dienstverlenende bedrijven tot winkels. Voor iedereen is er wel een juiste stropdas. WIEBO International luistert naar uw ideeën en ontwerpt de concepten. Op het moment dat de ontwerpen groen licht hebben gekregen, gaan wij pas over tot het laten maken van de das. Zo krijgt u precies waar u naar vraagt.

Gepersonaliseerde das laten ontwerpen

Standaard is vaak niet speciaal genoeg. Wanneer wij uw das mogen ontwerpen, laten wij het kledingstuk zo maken, zoals u in gedachten heeft. Van studentendassen met een water- en vuilafstotende coating tot dassen met een digital print voor bedrijf die iets speciaals willen. Maak het geheel af met een logo en laat zien waar u voor staat. Val op hoe u dat in gedachten heeft en schakel onze hulp in als u gezien wilt worden.

Hoe wilt u dat uw das eruitziet?

Een das laten ontwerpen en het kledingstuk laten maken, kan op tal van verschillende manieren. Welke kleuren gaar wilt u terugzien? Welke materialen mogen wij gebruiken? Welke lengte of breedte moet de das hebben? U bepaalt welke stijl het best aansluit bij uw verenging of bedrijf. Laat uw stropdas, sjaal, das of pashmina ontwerpen door een bedrijf met verstand van zaken. Dan weet u zeker dat u er representatief bijloopt.

Vraag een offerte aan als u wilt opvallen

Word op een originele manier gezien en laat een das door ons ontwerpen. Vraag vandaag nog een offerte via de e-mail aan, zodat u zeker weet dat u er binnenkort met een persoonlijke touch bijloopt. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6569153. Let wel op: een das laten maken, kan bij afnamen van minimaal 30 stuks.


Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht