Dasspeld met logo

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Door een dasspeld met logo te dragen, valt u op een stijlvolle manier op. Pronk met het logo van uw bedrijf, vereniging of club. Zo laat u iedereen op een prachtige manier zien waar u voor staat. Schakel de hulp in van WIEBO International. Laat dasspelden met logo ontwerpen zoals u dat in gedachten heeft en straal kwaliteit uit.

Kies voor een stijlvolle dasspeld met logo

Speciaal voor iedereen die nét wat meer wil, hebben wij een stijlvolle dasspeld met logo. Deze subtiele versiering aan een stropdas streelt eenvoudig het oog op een elegante manier. Wilt u er helemaal op een gepersonaliseerd manier bijlopen? Schaf dan naast dasspelden ook manchetknopen, stropdassen of shawls aan met een logo of tekst erop.

Samen maken wij uw dasspeld

Kom erachter hoe uw dasspelden met logo eruit komen te zien door een digitaal ontwerp aan te vragen. Allereerst verwerken wij uw wensen in een conceptontwerp. Onze eigen ontwerpafdeling gaat vervolgens aan de slag om dasspelden met een logo te maken die u met trots zult dragen. Vervolgens presenteren wijde ontwerpen en vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. Bent u 100% tevreden? Dan gaan wij voor u aan de slag! Voordat u draagt u een chique dasspeld met logo.

Ontdek de mogelijkheden: vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag via de e-mail een offerte aan of vul het contactformulier in. Straal uit waar uw bedrijf, vereniging of club voor staat en kies voor stijl. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? In dat geval kunt u ons bereiken door te bellen naar 073-6569153.

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht