Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Stropdas bedrukken - Wiebo International BV

Stropdas bedrukken

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Een stropdas voor uw bedrijf, vereniging of club laten bedrukken? WIEBO International helpt u er graag mee. Creëer eenheid met een gepersonaliseerde stropdas en val op een subtiele manier op. Van bedrijfslogo tot slogans. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden om een stropdas te laten bedrukken.

Stropdas laten bedrukken? Dan valt u zeker op!

Uniek zijn, opvallen of gezien worden. We willen het allemaal. Wist u dat dat met kleding tegenwoordig eenvoudig voor elkaar te krijgen is? Laat een stropdas, shawl of lederen riem bedrukken met hetgeen waar u voor staat. Dan weet u zeker dat u op een klassieke manier opvalt. Wist u dat zelfs grote Europese voetbalclubs klant bij ons zijn? Dit is te verklaren dankzij ons verfijnd en gedetailleerd resultaat.

Zelf een ontwerp scoren? Vraag dan een offerte aan!

Wilt u een stropdas bij ons laten bedrukken? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Vraag via de mail een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Ons eigen ontwerpteam gaat voor u aan de slag en verwerkt uw wensen in het conceptontwerp. Vervolgens presenteren wij u onze ideeën. Staat u er 100% achter? Dan gaan wij voor u aan de slag, om zo snel mogelijk uw stropdas te laten bedrukken.

Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6569153.

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht