Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Stropdas met eigen logo - Wiebo International BV

Stropdas met eigen logo

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Kiest u net als grote internationale voetbalclubs zoals FC Barcelona voor een stropdas met eigen logo? Met de stropdassen van WIEBO International weet u zeker dat uw medewerkers er stijlvol uitzien. Een stropdas met eigen logo als relatiegeschenk geven? Ook dat is mogelijk! Bekijk online de vele mogelijkheden en laat uw stropdas op maat maken.

Vergroot uw naamsbekendheid dankzij een stropdas met eigen logo

De stropdassen met eigen logo zullen niet onopgemerkt blijven. Zijn uw medewerkers uitgenodigd voor een groot evenement, gaan zij vaak langs bij klanten of ontvangen uw relaties een stropdas met het bedrijfslogo ter ere van het 25-jarig bestaan? Dit zijn allerlei voorbeelden om zonder al te veel inspanning uw naamsbekendheid te vergroten. Heeft u al een idee hoe de stropdas eruit moet komen te zien of laat u zich graag adviseren? Ons enthousiaste ontwerpteam staat voor u klaar.

Customized stropdassen

Kiest u voor een effen stropdas met logo of moet de stropdas voorzien zijn van een print? Wilt u ook uw bedrijfsgegevens toevoegen zoals adres of telefoonnummer? Ook dat is mogelijk! Neem vandaag nog contact met ons op via +31 073 656 91 53 of vul het contactformulier op onze website in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht