Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Vlinderstrik met logo - Wiebo International BV

Vlinderstrik met logo

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Kies voor een vlinderstrik met logo. Dan valt u gegarandeerd op een stijlvolle en gepersonaliseerde manier op. WIEBO International zet gedetailleerd het logo of slogan van een bedrijf, vereniging of club op een strik op stropdas. Laat zien waar u voor staat en maak een vlinderstrik uniek met een eigen logo op de stof.

Opvallen doet u met een vlinderstrik met logo

Wilt u dat mensen tijdens een bijeenkomst direct zien welke organisatie of vereniging u vertegenwoordigt? Met een vlinderstrik met logo valt u zeker op. Dankzij de verfijnde afwerking, het sterke materiaal en de uitgebreide kleurencombinaties, krijgt u precies het kledingstuk dat u in gedachten heeft. Heeft u liever een stropdas met logo? Ook dan vertegenwoordigd u op een elegante manier hetgeen waar u voor staat.

Samen maken wij het ontwerp

Weet u wat voor vlinderstrik met logo u wilt? Dan gaan wij samen met u rond de tafel zitten om de ideeën te bespreken. Vervolgens maken wij een concept, waarmee wij na uw goedkeuring aan de slag gaan. Alles om ervoor te zorgen dat u een vlinderstrik met logo krijgt die bij uw huisstijl aansluit. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten door te bellen naar 073-6569153.


Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht