Zelfstrikkers

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Iedereen die van luxe en een representatieve outfit houdt, kiest voor de zelfstrikkers van WIEBO International. Bevestig de twee losse delen van de zelfstrikkers met een haakje aan elkaar. Met als resultaat: de vlinderdas. Ideaal voor bedrijven, studentenverenigingen of clubs. Als u er écht chic uit wilt zien, kiest u voor de zelfstrikkers van WIEBO International.

Met chique en gepersonaliseerde zelfstrikkers valt u op

Maak uw zelfstrikkers uniek door een logo op de strikken aan te brengen. Kies voor meer dan standaard. Dat is tenslotte wat u wilt, nietwaar? Samen met u bespreken wij de ideeën en mogelijkheden. Vervolgens gaan onze eigen ontwerpers voor u aan slag en laten u zien wat hen kijk is op het ontwerp. Kunt u zich in het ontwerp van de zelfstrikkers vinden? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Stijlvol en uniek kleding

Met onze shawls, stropdassen en zelfstrikkers zorgen wij ervoor dat u op een stijlvolle en unieke manier voor de dag komt. Ga voor de kleuren, modellen en materialen die bij uw stijl passen. Dan weet u zeker dat u zich goed voelt. Vraag daarom zo snel mogelijk via de e-mail een offerte aan. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan contact op met 073-6569153.


Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht