Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Sokken - Wiebo International BV

Gepersonaliseerde sokken

 

Casual

Nieuwe nette casual sokken nodig? Bij WIEBO International geven wij jou die kans. Deze sokken zijn perfect geschikt voor casual gebruik en zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Ook kun je hem zelf helemaal laten customizen. Gebruik de sok als communicatie middel door een boodschap of slogan op de verpakking te vermelden om zo een ideaal relatiegeschenk te creëren.

Werksokken

Dit zijn sokken die erg lang meegaan en goed hun vorm behouden. Ook bij deze sokken kunnen we uw wens vervullen, of het nou gaat om de kleur, design of de maat. Want hoe gaaf is het als je bij je werk je eigen sokken hebt met je eigen logo/bedrukking erop. 

Sportsokken

U wilt sportsokken laten ontwerpen of misschien heeft u al een ontwerp laten maken met uw logo? WIEBO levert gepersonaliseerde sportsokken. Uiteraard kunnen wij het ontwerp volledig voor u verzorgen. Als u het logo stuurt gaan wij voor u aan de slag. Gepersonaliseerde sportsokken zijn ideaal om in te zetten voor een evenement, sportdag of als geschenk binnen de sportvereniging.

Jumpsokken

Jump sokken zijn er in alle denkbare soorten en maten, in tal van materialen met bedrukking in alle denkbare kleuren en designs. Jump sokken zijn de ideale sokken voor het jumpen met grip, door middel van een ABS laag aan de onderkant heeft u optimale grip.

Een kleine greep uit de projecten van WIEBO

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht