Clip stropdas beveiliging

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Dankzij een clip met stropdas, zorgt u voor een maximale beveiliging van uw personeel. Van buschauffeur tot aan beveiliger en taxichauffeur tot aan politieagent. Op het moment dat iemand slechte bedoelingen heeft en aan de stropdas van uw werknemer trekt, zal de beveiliging van de das zorgen dat de clip opengaat. Zorg ervoor dat uw personeel er representatief uitziet, met een optimaal veilig gevoel. Samen met WIEBO International maakt u dat waar.

Extra veilig: clip met stropdas voor werknemers in de beveiliging

Veiligheid en een representatief uiterlijk gaan niet altijd hand in hand, zo zou u denken. Dankzij onze oplossing geniet u van het beste van beide werelden. Met onze veiligheidsartikelen denkt u aan de veiligheid van uw personeel, terwijl zij er tiptop uitzien. Wanneer uw werknemer aangevallen wordt, kan hij of zij zich daardoor beter verdedigen dan bij een traditionele stropdas. In die gevallen wordt de ademhaling vermoeilijkt omdat de raddraaier de strop aantrekt. Daarnaast houdt de persoon met slechte bedoeling uw werknemer in bedwang, door aan de stropdas te trekken.

Samen zorgen wij voor de veiligheid van uw werknemers

Maakt u gebruik van onze clip met stropdas die losschiet als beveiliging wanneer mensen eraan trekken? Dan stelt u uw werknemers optimaal gerust. Net zoals uzelf. Zeker wanneer werknemers een risicovolle baan hebben, stuurt u uw personeel met een beter gevoel op pad. Kies voor een maximale beveiliging van uw personeel en ga voor een sjaal met safetyclip, clipdassen met logo of een stropdas met een specialist clip die openschiet als eraan getrokken wordt.

Denk aan de veiligheid van uw personeel en vraag een offerte aan

Wacht niet tot het een keer misgaat en vraag vandaag nog een offerte aan via de mail. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, gaat onze eigen ontwerpafdeling voor u aan de slag. Vervolgens laten wij zien wat onze ideeën zijn, die wij aan u voorleggen. Bent u het er mee eens? Dan heeft u voordat u het weet u stropdassen binnen. Vanaf minimaal 30 stropdassen gaan wij graag voor u aan de slag. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6569153.

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht