Sjaal met eigen opdruk

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

WIEBO International maakt met eigen ontwerpers precies de sjaal met eigen opdruk die u wenst. Van vrouwensjaal met logo tot aan herensjaal met special label en gebreide sjaal tot fansjaals. Precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf, vereniging of club maakt WIEBO International voor u. Hoe komt uw sjaal met eigen opdruk eruit te zien?

Unieke sjaal met eigen opdruk

Het grootste voordeel wanneer u een sjaal met eigen opdruk door ons laat maken? Het kledingstuk wordt exact zoals u in gedachten heeft. Laat een vrouwensjaal van 100% zijde voorzien van een logo of maak een fansjaal voor uw favoriete club. Dankzij een sjaal met eigen opdruk kiest u stuk voor stuk voor een unieke en gepersonaliseerd resultaat.

Wij denken graag met u mee over het ontwerp

Samen met u gaan wij rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaan onze eigen ontwerpers voor u aan de slag en maken een conceptversie van de sjaal met eigen opdruk. Bent u het volledig eens met onze ideeën? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Bekijk het aanbod sjaals en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn. Heeft u nog vragen of bent u op naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6569153.

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht