Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Sjaal met logo - Wiebo International BV

Sjaal met logo

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Moedig uw club aan met een sjaal met logo van WIEBO International. Of bent u voor uw eigen sportclub op zoek naar luxe dames- en herensjaals? U heeft keuze uit een gebreide of Cashmere feeling sjaal. Zo moedigt u uw club in elk seizoen in stijl aan.

Een sjaal met logo maakt uw outfit compleet

Of u nu een eigen bedrijf, club of vereniging heeft, een sjaal met logo geeft net dat extraatje aan een outfit. Heeft u een specifiek patroon of speciale kleurcombinatie in gedachten? Laat het ons weten en ontvang een sample zodat u een duidelijk beeld krijgt van het beoogde eindresultaat. Gaat u akkoord met het voorbeeld of wilt u nog het een en ander aanpassen? Wij starten pas met de definitieve productie als u helemaal tevreden bent.

Sinds 1993 specialist in customized sjaals

Al meer dan 25 jaar zijn wij bedrijven, instellingen, reclamebureaus, verenigingen en leveranciers van relatiegeschenken van dienst. Naast sjaals leveren wij ook stropdassen, vlinderstrikken en manchetknopen. Bekijk ons gehele aanbod online en vraag eenvoudig een offerte aan. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze of een sjaal met logo? Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer +31 073 656 91 53.

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht