Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Veiligheidsstropdas - Wiebo International BV

Veiligheidsstropdas

WIEBO International is de specialist op het gebied van mode accessoires, jarenlange ervaring en de beste leveranciers leiden tot een succesvol product.

Bekijk ons assortiment

l

Gepersonaliseerde producten

Aantrekkelijke prijzen

Heerlijke Koffie/thee

Jarenlange ervaring

[yoast-breadcrumb]

Zorg dat uw werknemers hun werkzaamheden met een gerust hart uitvoeren door ze een veiligheidsstropdas te laten dragen. WIEBO International heeft verschillende stropdassen met clip die loslaten wanneer eraan getrokken wordt. Op die manier komen mensen die werkzaam zijn in de beveiliging, het openbaar vervoer of bij de politie minder snel in een benarde positie terecht. Dankzij een veiligheidsstropdas denkt u pas écht aan het welzijn van uw personeel.

Met een veiligheidsstropdas creëert u veiligere werkomstandigheden

Wanneer u preventief uw personeel uitrust met beschermende kleding, weet u zeker dat u er alles aan doet om ze onder de beste omstandigheden te laten werken. Als er dan iets vervelends voorvalt, bent u blij met uw keuze. Ditzelfde geldt wanneer u een veiligheidsstropdas bij ons aanschaft. U moet er niet aan denken dat de stropdas van een buschauffeur of een bewaker door een agressief persoon aangetrokken wordt. Met alle gevolgen van dien.

De oplossing is simpel: stropdassen met een clip

Voorkom letsel na vervelende incidenten. Hoe dat kan? Door te kiezen voor stropdassen met clip. Op die manier geeft u mensen die zich agressief gedragen richting uw personeel niet de controle wanneer zij handtastelijk worden. Met onze veiligheidsartikelen maakt u een vuist tegen iedereen die kwade bedoelingen heeft. Kies voor dassen en sjaals met veiligheidssluiting of ga voor clipdassen met logo. Kom netjes voor de dag, terwijl u een veilige optie biedt aan uw personeel.

Wacht niet tot het een keer fout gaat: vraag nu een offerte aan!

Kom in actie en wacht niet tot het een keer fout gaat. Wees problemen voor en vraag vandaag nog een offerte aan via de mail. Laat ons weten of de stropdassen met clip voorzien moeten worden van een tekst of logo. Dan gaan wij voor u aan de slag. Kies voor een veilige en gepersonaliseerde veiligheidsstropdas en kies het beste voor uw personeel. Nog vragen of op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten en bel naar 073-6569153.

Vraag nu een digitaal ontwerp aan!

Uw wensen vandaag nog verwerkt in een digitaal ontwerp op maat.

Ontwerp aanvragen

Neem contact op

Wij bellen en mailen u alleen omtrent uw contactaanvraag.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht